logo

Iets over ons

In oktober 2007 heeft Leon Doejaaren (BIG 09041701904) de praktijk op de Kennemerlaan in IJmuiden overgenomen van Jacqueline van Diepen.
In 1993 begonnen als therapeut bij een grote praktijk in Beverwijk.
Via diverse werkplekken in 2000 begonnen bij een landelijk gevestigd bedrijf gespecialiseerd in het begeleiden van rug-, nek- en schouderklachten bij langdurig ziekteverzuim of letselschade. Na ruim 7 jaar bij dit bedrijf in loondienst te hebben gewerkt, vond ik het tijd worden om mijn eigen ideeën over het behandelen en begeleiden van mensen met lichamelijke ongemakken en – klachten vorm te gaan geven. Gelukkig vond ik deze uitdaging bij de kleine praktijk op de Kennemerlaan in IJmuiden.
Voorwaarde voor mij was/is dat dit op kleinschalige manier plaats zal vinden. Het allerbelangrijkste voor mij om tot het meest optimale resultaat te kunnen komen, is een persoonlijke benadering met een laagdrempelige instap voor iedereen, jong of oud.
Momenteel is Leon alleen werkzaam in de praktijk.

De Praktijk

De praktijk is reeds ruim 25 jaar op dit adres gevestigd en zal in 2016 enige veranderingen ondergaan in uiterlijk en mogelijkheden. Zo heeft de praktijk eind 2016 een nieuw fris kleurtje gekregen.
De praktijk is voorzien van een kleine gezellige wachtruimte waar een kopje koffie of thee voor u klaarstaat en diverse informatie en magazines aanwezig zijn.

Er zijn 2 ruime behandelkamers waar volop mogelijkheden zijn om u goed te begeleiden bij uw klachten. Tevens is er tussen de behandelkamers een kleine oefenruimte met diverse apparaten.

Behandeling aan huis

Mocht het onverhoopt onmogelijk voor u zijn om naar de praktijk te komen voor een behandeling, dan komt Fysiotherapie Kennemerlaan gewoon bij u aan huis. Voor een behandeling aan huis is er echter wel een verwijzing van een arts of specialist nodig.

beh-aan-huis

COPYRIGHT © FYSIOTHERAPIE KENNEMERLAAN

kleurenblokken
Fysiotherapie Kennemerlaan
×