logo

Tips

Wist u dat:

  • Dat er bij acuut trauma (bijv. door de enkel gaan) en ontstekingen (vaak te herkennen door roodheid, warmer aanvoelen en een branderige pijn) nooit warmte toegepast mag worden. In deze gevallen altijd koelen!!!
    Koelen doet u door bijvoorbeeld wat ijsklontjes in een washandje of door middel van een koude pakking (in de webshop te verkrijgen) en dit voor een minuut of 20 op de desbetreffende plek te leggen.
    Denk eraan: Nooit ijs bloot op de huid, doe er dus altijd minimaal een theedoek tussen. IJs bloot op de huis kan namelijk brandwonden veroorzaken.
  • Al meerdere aanpassingen op de werkplek gehad om het werken achter de pc te verbeteren en toch ondervindt u nog altijd problemen?
    Er een alternatief is voor de houding bij beeldschermwerk! Dit alternatief zal snel op deze pagina van de website terug te vinden zijn.

Download hier uw basisoefeningen voor de nek en/of de rug:

Twijfelt u over de aard van uw klachten of vraagt u zich af of uw klachten gebaat zijn bij een fysiotherapie behandeling? Doet u dan de Fysiocheck via deze site, dit zal veel voor u duidelijk maken.

COPYRIGHT © FYSIOTHERAPIE KENNEMERLAAN

kleurenblokken
Fysiotherapie Kennemerlaan
×